Over ons

Maak kennis met Letsolv.

Onze Filosofie

Een goede match met uw letselschade adviseur is erg belangrijk. Wij vertellen u daarom graag meer over waar wij voor staan. Onze naam is een combinatie van twee woorden: Letsel en Solv. Het woord ‘Letsel’ spreekt voor zich, maar met ‘Solv’ willen wij in onze dienstverlening de nadruk leggen op oplossen. Onze dienstverlening is gebaseerd op drie kernwaarden: eerlijk, open en oplossen. Hiermee creëren onze adviseurs rust in uw letselschadedossier, zodat u zich volledig kunt richten op uw herstel. Een ongeval doormaken is al vervelend genoeg.

Samen met u brengt Letsolv Letselschade alle (toekomstige) schade in kaart. Onze adviseur staat aan uw zijde om een optimaal resultaat te behalen. Alle contacten met verzekeraars kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Letsolv gedragscode

Eerlijk en transparant

Onze letselschade experts hebben uitgebreide ervaring in de letselschadebranche. Hierdoor kunnen wij u optimaal bijstaan met advies en begeleiden in het traject van herstel. Zo zullen wij in de eerste gesprekken een realistisch beeld schetsen van de mogelijkheden tot het verhaal van uw schade. Letsolv Letselschade weet hoe verzekeraars werken en wij onderhandelen voor u een goed resultaat. Ook als het herstel van uw schade langer duurt, blijven wij u begeleiden bij alle contacten met verzekeraars en hulpverleners en houden wij u voortdurend op de hoogte van de voortgang.

Open en toegankelijk

Open en goed communiceren betekent ook dat onze letselschade-adviseurs bij u thuis langskomen. Niet alleen bij de opstart van uw letselschadezaak maar ook tussendoor om de voortgang te bespreken. Afhankelijk van de ernst van uw letselschade schakelen wij ook een Medisch Adviseur of een arbeidsdeskundige in. Daarvoor zijn voor u geen kosten verbonden. Uiteraard krijgt u steeds inzage in alle informatie want het gaat tenslotte om uw herstel en compensatie van uw letselschade. Wij bezoeken onze cliënten in heel Nederland.