Onze Gedragscode

Maak kennis met onze kernwaarden en de Letselschade Gedragscode.

Elke letselschade heeft zijn eigen ‘verhaal’ en wij zijn goed in het verhalen van deze schade. Wij staan slachtoffers van letselschade bij en doen dat op een zorgvuldige maar krachtige manier. Hierbij kunt u ons altijd aanspreken op onze Letselschade Gedragscode.

Stap 1

Letsolv inschakelen kost u niets

De afhandeling van uw letselschade vraagt om de inzet van specialisten. Onze kosten worden vergoed door de aansprakelijke verzekeraar. Er zit geen addertje onder het gras; u betaalt niets aan Letsolv.

Stap 2

Communicatie levend houden

Wij hechten we veel waarde aan persoonlijk contact en openheid van zaken. U kunt uw adviseur altijd persoonlijk benaderen.

Stap 3

Actief inzetten op herstel

Letselschade is voor elk slachtoffer een heftige gebeurtenis. Wij ondersteunen u bij het zoeken naar mogelijkheden tot herstel. Zo wordt uw schade niet onnodig groter. Indien nodig schakelen wij een medisch adviseur in.

Stap 4

Onze experts behandelen uw letselschade op een eerlijke manier

Wij vinden een goede en professionele afhandeling van uw schadeclaim erg belangrijk. Daarom vragen wij u ons voortdurend van alle relevante informatie te voorzien die behoort bij uw letselschade, zodat wij uw belang krachtig kunnen verdedigen. Letsolv is eerlijk over verwachtingen.

Stap 5

Uw belang staat boven dat van Letsolv

Letsolv ontleent haar bestaansrecht aan het bijstaan van slachtoffers van letselschade. Daarom komt uw belang altijd op de eerste plaats.

Stap 6

Deskundigheid op peil

Onze specialisten houden de deskundigheid op peil door het volgen van vakgerichte opleidingen, relevante cursussen en permanente educatie. Ook behandelen wij uitsluitend zaken op het gebied van letselschade. Deze expertise is uw voordeel.

Stap 7

Trouw blijven aan onze beloften

Goede relaties bouw je op door betrouwbaar te zijn. Daarom doen we wat we beloven.

Wilt u meer weten van Letsolv?

Neem dan gerust contact met een van onze specialisten.