LetsDoGood

Doel: 100.000 euro voor eind 2025

Zoveel redenen om te geven

De medewerkers van Letsolv werken hard om de beste compensatie te krijgen voor letselschade slachtoffers. Wij zijn blij als het slachtoffer tevreden is met het uiteindelijke resultaat, maar het is niet ons einddoel. Wij willen ook graag een deel van onze tijd en inkomsten inzetten voor het ondersteunen van verschillende goede doelen.

LetsDoGood

Daarom werken we graag samen met bedrijven die ons inschakelen om slachtoffers van letselschade bij te staan. Samen werken we een plan uit hoe we in onze samenwerking een goed doel kunnen ondersteunen en onze partner bepaalt de keuze van dat doel. Aan het eind van het jaar overhandigen we samen de cheque.

Letsolv specialisten verdienen een marktconform salaris maar zijn bereid een stap extra te zetten voor het goede doel. Letsolv bestaat niet zomaar en bij Letsolv kom je ook niet alleen maar om te werken voor je eigen carrière of de winst van de onderneming. We willen onze blik niet alleen maar vooruit richten, maar denken dat het ook goed is in de achteruitkijkspiegel te kijken en oog te hebben voor wie achterblijft en onze extra (financiële) steun kan gebruiken.

We hebben er voor gekozen om zelf te doen waar we goed in zijn en de uiteindelijke besteding van onze donaties over te laten aan partijen die specialisten zijn op hun gebied. En de betrokkenheid bij die doelen geeft ons weer energie om het beste uit onszelf te halen.

Letsolv gedragscode

Het gaat ons lukken

Letsolv heeft zich als doel gesteld om voor eind 2025 een bedrag van tenminste EUR. 100.000 te kunnen doneren aan de goede doelen van onze samenwerkende partners. Maar het mag ook meer zijn.

Wil je meer weten over onze benadering of samen met Letsolv een plan uitwerken voor een goed doel dat je zelf aan het hart gaat? Dan wordt het tijd voor een kennismaking.

So many reasons to give

LetsDoGood is een initiatief van Letsolv Letselschade. Soms kun je problemen van anderen oplossen door te geven. Soms kun je net iets harder werken, zodat een ander ook een beter leven krijgt. Geen enkel initiatief van LetsDoGood kost onze klanten iets, want ons eerste doel blijft om de schadevergoeding voor onze klanten zo goed mogelijk de schade te laten compenseren die zij lijden, geleden hebben of nog zullen lijden. De ondersteuning van de goede doelen gaat alleen ten koste van de winstgevendheid van Letsolv, maar dat geldt alleen als je winst slechts in geld meet.