Ervaren Letselschadebehandelaar m/v

Bekijk de vacature.

Wie ben jij?

Als onze toekomstige collega heb je bij voorkeur een afgeronde opleiding HBO / WO Rechten en je beschikt over minimaal 3 jaar werkervaring als letselschadebehandelaar.

Wij zoeken een collega die een zorgvuldige dossierbehandeling een belangrijke basis vindt maar die zich goed herkent in de volgende competenties: Empathisch, flexibel, analytisch en besluitvaardig. Je hebt een efficiënte instelling en je overtuigt door goede communicatieve vaardigheden.

Letsolv zoekt collega’s met een ondernemers mindset die voortdurend zoeken naar het beste resultaat voor onze cliënten.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten die 32-40 uur per week beschikbaar zijn. Mocht je veel ervaring hebben maar ben je minder uur per week beschikbaar of meer flexibiliteit in de wekelijkse indeling nodig hebben, aarzel dan niet om toch te reageren.

Hoe zien wij de functie?

Als letselschadebehandelaar (medior of senior) beoordeel en behandel je zelfstandig letselschade zaken van A tot Z. Je bezoekt onze cliënten en bent hun aanspreekpunt. Met gepaste empathie, juridisch inzicht en praktische raad en daad ben je hun medestander in de afwikkeling van hun letselschade. Je bepaalt voor elk dossier de juiste strategie voor de behandeling en schakelt andere disciplines in waar dit nodig is. Je voert onderhandelingen verzekeraars om tot de beste oplossing te komen

Onze manier van werken vraagt erom dat iedere Letsolv adviseur onze 3 kernwaarden ondersteunt: wederzijds vertrouwen, openheid en samenwerking.

Wat bieden wij jou, naast een lease auto?

Letsolv bouwt aan een netwerk van locaties door het hele land. Je begint met werken in ons kantoor in het mooie centrum van Bergen op Zoom. Na de inwerkperiode krijg je veel vrijheid om ook op andere locaties of thuis je dossierbehandeling te doen. Je bezoeken aan cliënten plan je zelf. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk en inhoudelijk zullen wij je dan ook continue uitdagen om tot een hoger niveau te komen, ook door trainingen en cursussen. Letsolv biedt jou een meer dan marktconform salaris en een goede bonusregeling, de mogelijkheid tot extra vakantiedagen en natuurlijk de beschikking over een leaseauto.

Ben jij onze nieuwe letselschade collega?

Wij gaan graag met je in gesprek! Voor vragen kun je contact opnemen met Bart Seelen op 06-28846365. Wil je onderdeel uit gaan maken van ons team, stuur dan een korte en bondige brief met curriculum vitae naar b.seelen@letsolv.nl.