Over ons

Maak kennis met Letsolv.

Onze Filosofie

Een goede match met uw belangenbehartiger is erg belangrijk. Wij vertellen u daarom graag meer over waar wij voor staan. Onze naam is een combinatie van twee woorden: Letsel en Solv. Het woord ‘Letsel’ spreekt voor zich, maar met ‘Solv’ willen wij in onze dienstverlening de nadruk leggen op oplossen. Onze dienstverlening is gebaseerd op drie kernwaarden: eerlijk, open en oplossen. Hiermee creëren onze adviseurs rust in het letselschadedossier, zodat u zich volledig kunt richten op uw herstel. Een ongeval doormaken is immers al vervelend genoeg.

Samen met de cliënt brengt Letsolv alle (toekomstige) schade in kaart. Hierbij gaat de adviseur voor een optimaal resultaat voor de cliënt.

Letsolv gedragscode

Eerlijk en transparant

Al onze letselschade juristen zijn ervaren met uitgebreide kennis van de letselschadebranche. Hierdoor kunnen wij u optimaal bijstaan met advies. Zo zullen wij in de eerste gesprekken een realistisch beeld schetsen van de mogelijkheden, zodat u de juiste verwachting heeft. Ook als de doorlooptijd van uw zaak langer duurt houden wij u voortdurend op de hoogte van de voortgang.

Open en toegankelijk

Open en goed communiceren betekent ook dat onze letselschade-adviseurs bij u thuis langskomen. Niet alleen bij de opstart van uw letselschadezaak maar ook tussendoor om de voortgang te bespreken. Wij bezoeken onze cliënten in heel Nederland.